Hooiveld stopt als secretaris, opvolger in startblokken

HVC neemt afscheid van Hennie Hooiveld als secretaris. De opvolger van de dorpeling staat al in de startblokken.

Na jaren trouwe dienst legt Hooiveld haar secretaristaken bij HVC neer. Ze blijft als recreant en vrijwilliger actief voor de Compascuumse vereniging. Zo had Hooiveld het afgelopen seizoen heren 2 onder haar hoede.

Prijzen
Voorzitter René Hof over Hooiveld: “Hennie heeft zich jaren als vrijwilliger ingezet voor het bestuur van de club. Daarmee bekommert ze zich over alle leden van HVC. Dat valt haar te prijzen.”

Het bestuur heeft in Judith Vieveen een potentiële opvolger gevonden. Het lid van de damesploeg woont al een aantal bestuursvergaderingen bij. Officieel moet Vieveen door de leden van de club, tijdens een jaarvergadering, toegelaten worden tot het bestuursorgaan.

Officiële benoeming
Door de coronacrisis laat de officiële benoeming van de cirkelspeler van de eerste klasser nog even op zich wachten. Wanneer Vieveen toetreedt tot het bestuur van HVC zal ze teamgenoot Tessa Hilbrands vergezellen. Ook zij is sinds twee jaar lid van het bestuur van de vereniging.