Skip to main content

In 2021 met lege handen en vorig seizoen een zuinig punt. Heren 1 heeft gisteravond voor het eerst de volle buit uit Almere meegenomen.

Op bezoek bij de reserveploeg van eerste divisionist Havas werd het 27-31 voor de oranje-zwarten. Door de overwinning staat HVC even vierde in de tweede divisie.

Na 26-23
De start van heren 1 in Flevoland was heel matig. Pas na 6-2 begon het een beetje te lopen bij HVC. Na de 13-13 van Justin Karsten klonk het rustsignaal.

In de tweede helft leek de ploeg van Annelies Smeets, Robin Hartmann en Yannick Meijeringh – in Almere zat evenveel begeleiding als wissels op de bank – de boot in te gaan. In de snelle tegenaanval werden verkeerde keuzes gemaakt waardoor Havas 2 de voorsprong kon pakken. 24-21 en later 26-23.

Weggemans op Raad
Door tien sublieme slotminuten (1-8) kantelde heren 1 de uitwedstrijd alsnog. Bart van Huisstede keerde een strafworp, Stefan van Ballegooijen maakte 26-27, Rick Weggemans werd nog maar één keer gepasseerd en ook bediende de goalie de rappe Ali Raad twee keer in de break-out.

Leave a Reply