Hier zijn alle teams in de lente te bewonderen

By 25 april 2018 No Comments

De club is het zand op gegaan. In mei en juni maakt HVC een rondje door Drenthe. Zin in!

Voor sommige teams is het NK Beach Handball het doel. Zij doen liefst vijf toernooien aan. Vaak moet op zaterdag de jeugd opdraven en zijn een dag later de seniorenteams aan de beurt.

Inschrijfkosten
HVC heeft alle teams opgegeven voor het toernooi op Ermerstrand en de JD Techniek/HVC Beach Cup 2018. De vereniging neemt de inschrijfkosten voor deze zekerheidjes op zich. Wanneer een team meer toernooien spelen wilt is dat mogelijk, maar moet er even met de pet rondgegaan worden binnen de selectie.

12 en 13 mei,
Ermerstrand
26 en 27 mei,
Rolde
 2 en 3 juni,
Stadskanaal
9 en 10 juni, Barger-Compascuum 16 en 17 juni,

Gasselternijveen

Jongens C  V  V  V
 Meisjes C/dames B  V  V  V  V
 Heren B  V  V  V
 Dames  V  V  V  V  V
 Heren  V  V  V (twee teams)  V (twee teams)  V

Wil de ploeg meer toernooien spelen? Overleg met spelers, ouders en coaches en neem contact op met TC’er Stijn Steenhuis (06-15193349).

Jongste jeugd
De jongste jeugd trekt de lijn door in de zaal. Tijdens de JD Techniek/HVC Beach Cup 2018 staat een clinic gepland voor de E-jeugd. Ook de recreanten blijven doortrainen op het Compascuumse parket.