Heropening kantine op vrijdag 3 juli

Op vrijdag 3 juli gaan de deuren van de kantine voor het eerst in bijna vier maanden tijd weer open.

Het kabinet heeft besloten dat per 1 juli kantines weer geopend mogen worden voor leden. Op vrijdagavond 3 juli, na de training van de dames en heren, opent HVC de deuren van het clubhuis in Barger-Compascuum.

Door de uitbraak van het coronavirus bleef de kantine sinds half maart dicht. Halverwege mei startte de vereniging – op gepaste afstand – het naseizoen op het buitencomplex in het dorp, maar een drankje na de training bleef uit.

Tót volgende week. Zowel in de kantine als daarbuiten zal volgende week vrijdagavond door de leden wat gedronken mogen worden. De anderhalvemeterregel blijft wel van kracht.

Lees ook: Kantine Commissie razendsnel gevormd
En ook: Penningmeester heeft ondanks dip vertrouwen in toekomst