Meer Nieuws

Heren 2 terug in gewenst ritme

By 18 februari 2019 No Comments

Na gemor en een ontluisterende nederlaag in Beilen (14-7), heeft heren 2 zondagmiddag weer geswingd. De vriendenploeg heeft het gewenste ritme teruggevonden.

Laagvlieger HVA uit Annen fungeerde zondagmiddag in De Klabbe als medicijn voor de briesende mannen van Hennie Hooiveld. Treffers van onder meer Marko Heijnen, Peter Muter en Ian Macro loodsten heren 2 in veilige haven. Het werd 29-16.

Topschutter
Met zes goals werd Erwin Bos topschutter van HVC.  “Ja, dat was wel weer even geleden”, geeft Bos na de tijd toe. “Ik was de laatste tijd niet echt in vorm. Tegen HVA lukte het wel. Ik ben vooral blij dat we als team weer lachend op het veld hebben gestaan.”

Vlieger
Bos bespeurde de afgelopen weken onrust binnen de ploeg. Tegen HVA was het als vanouds gezellig. “Ik heb ook nog een soort vlieger gescoord”, is de dorpeling zo blij als een kind. “Ik weet niet meer precies hoe het ging, maar ik geloof dat ik een rebound uit de lucht pakte. Op de tribune moeten ze het beter gezien hebben. Wel heb ik pijn aan mijn elleboog.”

Door de zege stijgt HVC 2 naar de vijfde plaats. De oranjehemden, maatje XXL, zijn net als vorig seizoen nog niet geklopt in eigen huis.