Skip to main content

Tot 5-6 kon Beilen gisterochtend in De Klabbe knap mee met heren 2. Daarna maakte HVC heel korte metten met de gasten in het geel-zwart waardoor Peter Muter op tijd kwam voor het concert van de Toppers.

Bij rust was het al 20-13 en na het uur klonk bij liefst 41-21 het eindsignaal. Even daarvoor was Erwin Bos verantwoordelijk voor de veertigste van HVC. Dat kwam de dorpeling op een kratje bier te staan.

Wouter Cremer en Marko Heijnen hadden heren 2 na de verrassende achterstand in de eerste helft weer op het juiste spoor gezet. In helft twee vonden aanwinst Pascal Kuiper, net als Remco Hofman voor het eerst dit seizoen op het wedstrijdblad, en Marco Wittendorp met gemak het net. Onder de lat van de Compascumers kwam Nigel Visser nog tot een aantal extra stops.

Door de goede vorm van HVC 2 kon Muter al na drie kwartier de kleedkamer opzoeken. In zondagse kleding nam hij na de walk-over afscheid van Beilen om snel in de auto naar Amsterdam te stappen. Met twee punten op zak meldde de goedlachse opbouwer van heren 2 zich tijdig in Amsterdam voor het concert van de Toppers.