Heren 2 klimt het podium op

By 26 november 2018 No Comments

Genoeg reservespelers, een uitoverwinning en de zoveelste maand op rij ongeslagen in De Klabbe. Heren 2 is on fire.

Zondagmiddag wist het vriendenteam HVR’97 aan de zegekar te binden. Door de 23-21 overwinning blijft de formatie van Hennie Heijne voor de eenentwintigste maand op rij ongeslagen in De Klabbe.

Lees ook: B’s helpen dames uit de brand

En daar kwam een week geleden de eerste uitoverwinning in een jaar bij. Heren 2 is opgeklommen naar de derde plaats in de tweede klasse. Met vijf overwinningen uit zeven wedstrijden boeken de oranjehemden uitstekende resultaten.

Hoofdklasse A
Heren 1 moest in Emmer-Compascuum een nederlaag slikken tegen provinciegenoot Kwiek Hoogeveen. Schutter Jim Macro hielp HVC voor rust aan een voorsprong (14-10). Tien slechte minuten in het tweede bedrijf nekten HVC. Bij 22-23 klonk het eindsignaal, waardoor heren 1 afzakt naar plaats vijf in de hoofdklasse A.

Andere uitslagen:
Kwiek HC1 – DOS/HVC HC1 33-7