Meer Nieuws

Heren 2 blijft ongenaakbaar in Emmer-Compascuum

By 11 november 2018 No Comments

Heren 2 blijft winnen in eigen huis. Ook laagvlieger Beilen kon de formatie van Hennie Heijne niet doen wankelen: 20-14.

Met liefst zeven wisselspelers, zo heeft good-old Herman Veringa zich weer ingeschreven bij de vereniging, opende HVC het duel furieus. Jongelingen Owen van der Weide en Niek Geerdink zorgden voor een vliegende start (6-1).

Peter Muter
In het tweede kwartier haakte de sportieve tegenstander uit Beilen weer aan (7-4). Op karakteristieke wijze, onhoudbaar vanaf de rechteropbouwpositie, nam Peter Muter heren 2 bij de hand. Hij vond meermaals het net en bediende cirkelspeler Erik van der Weide op maat.

Lees ook: Dames buigen in slotfase voor Beilen
Of: Mierzoete zege heren 1 in sporthalderby

Na rust wisselde coach Heijne flink door. Zo lieten nieuwelingen Ian Macro en Remco Hofman zich zien aan het thuispubliek. Een onderhandse treffer van Chiel Segaar leek het doelpunt van het duel te worden. Tot invalgoalie Yannick Meijeringh over de hele het net liet bollen.

Annen
Voor de zoveelste keer op rij blijft HVC 2 in Emmer-Compascuum ongeslagen. Zaterdagavond nemen de oranjehemden het in Annen op tegen hekkensluiter HVA.

Meer uitslagen:
HVC DB1 – Hazewind DB1 15-15
Jupiter 76 HB1 – DESH HB2 10-35
Actief Kl. HC1 – DOS/HVC HC1 39-16
Twente HB1 – DESH HB1 20-12