Heren 1 maakt geen fout

By 17 maart 2019 No Comments

Heren 1 is in de twintigste speelronde in de hoofdklasse A overeind gebleven. In Emmer-Compascuum moest Erix eraan geloven: 31-16.

Het uitduel in Gelderland werd nog verloren door HVC. Door een serie goals van Jim Macro openden de oranjehemden de return in De Klabbe sterk (10-5). Rechterhoekspeler Dennis Niemeijer bepaalde de ruststand op 15-9.

In het tweede half uur wist HVC de voorsprong uit te breiden. Vanuit de linkerhoek bewees Thijs Baarveld zijn waarde. Robin Hartmann tilde vanaf de lijn de score naar tien goals verschil. Invaller Chiel Segaar prikte de dertigste binnen.

Door de vierde overwinning op rij blijft HVC in de race om de titel. Met nog twee duels te gaan hebben de Compascuumers een punt voorsprong op Huissen en Cometas. Laatstgenoemde club is volgende week zaterdag in Leeuwarden de opponent.