Skip to main content

Drie dagen achter elkaar laat HVC zich dit weekend in De Klabbe in Emmer-Compascuum zien. Dit is het programma!

De recreanten openen vanavond het speelweekend in eigen huis. Om 19:30 speelt HVC/DOS tegen Hurry-Up. Bij de gasten op het wedstrijdformulier: hoofdtrainer van de damesploeg Nadine Wardenburg (foto).

Titelfavoriet uit Gelderland
Op zaterdagavond een kraker in de tweede divisie in De Klabbe. Heren 1 ontvangt ongeslagen koploper Achilles uit Apeldoorn. Het verschil op de ranglijst is slechts twee punten. Om 20:30 kan HVC tegen de titelfavoriet uit Gelderland wel wat ondersteuning gebruiken. Komt dat zien!

Aan het eind van het weekend nog eens twee keer oranje-zwart in Emmer-Compascuum. Op zondag om 11:00 laat heren 2, de nummer vijf in de eerste klasse, zich zien tegen Beilen. Aansluitend (12:15) de dames op de vloer tegen Kwiek uit Hoogeveen.

Aansluiten bij top?
De tegenstander van HVC staat tweede. De dames moeten tot nu toe genoegen nemen met plaats vijf. Bij een thuiszege kan HVC aansluiten bij de top van de hoogste afdelingsklasse van het Noorden.

Waar E1 vrij is, speelt E2 uit. HVC/DOS gaat zondagochtend om 9:00 proberen wat doelpuntjes tegen de leeftijdsgenoten van Exito te maken. Dat gebeurt allemaal in Sleen. Ook mooi in de buurt.