Gewijzigd trainingsschema in voorjaarsvakantie

By 18 februari 2020 No Comments

Het is voorjaarsvakantie! De scholen zijn dicht, carnaval is in aantocht en dus wordt er bij de vereniging een gewijzigd trainingsschema gehanteerd.

De jongste jeugd, tot en met de C-jeugd, heeft een weekje vrij. Ook de fusieteams met DOS komen deze week niet in de baan.

Op woensdag trainen een aantal teams in Zwartemeer. Heren 1 speelt om 20:00 een oefenwedstrijd tegen competitiegenoot Unitas uit Rolde. De partij wordt morgenavond afgewerkt in Zwartemeer en publiek is welkom.

In verband met carnaval staat er voor HVC dit weekend geen competitieronde op het programma. Door het feestweekend zal de hal op vrijdagavond dichtblijven. Vanaf volgende week woensdag gaat de focus weer op de training en wedstrijd!