Geen openingszege DESH in jeugddivisie

By 9 september 2019 No Comments

De A-junioren van DESH zijn er niet in geslaagd te zegevieren inĀ het openingsduel in de landelijke jeugddivisie. Zaterdagavond was Houten in Emmen te sterk.

Het werd 17-30 in het voordeel van de gasten uit Utrecht. Bij DESH zat Gerda Lambers als assistent op de bank. Robbie Prins maakte als spelmaker minuten in de landelijke jeugddivisie.

De samenwerkende verenigingen – DOS, E&O, SVBO en HVC – brengen na het succes van vorig seizoen komend jaar een ploeg met A-junioren op de been. DESH B1 komt vanaf eind septemberĀ in actie in de regionale competitie.

Klaargestoomd
Door de samenwerking wordt er twee keer in de week getraind met een grote, gevarieerde, groep jongemannen. Zo worden de jeugdleden op maat klaargestoomd. Ook kan er door het bundelen van de krachten gespeeld worden in de hoogste jeugddivisie van het land.

Jeugdkamp
Aankomend weekend gaat de jeugd van HVC op kamp. Op vrijdagavond vertrekt de karavaan naar Zwiggelte waar tot en met zondagmiddag een gezellig programma wordt afgewerkt.