Geen bal, wel lachen op jeugdkamp

By 10 september 2019 No Comments

De vereniging gaat dit weekend op jeugdkamp! In Zwiggelte komt de bal er niet aan te pas. Op jeugdkamp is het tijd voor andere activiteiten.

Het jeugdkamp van HVC is één van de vaste activiteiten van de club op de kalender. Alle jeugdleden worden uitgenodigd mee te gaan. Op jeugdkamp komt de bal er een weekend lang niet – of voor de fanatiekelingen: nauwelijks – aan te pas.

Lachen, teambuilding, gezelligheid, eten en nog veel meer lachen. Dat staat op het menu. Zo leren de jeugdleden van HVC elkaar, de vrijwilligers en club in een heel andere setting beter kennen. Erg waardevol voor een dorpsvereniging.

Vrijdagavond
Op vrijdagavond 13 september vertrekt de HVC-karavaan naar Zwiggelte. De organisatie heeft een gaaf programma voor de jeugdleden in elkaar gedraaid. Op zondagmiddag keert de club terug naar het dorp.