Fraaie opkomst tijdens huldiging kampioenen

Na de laatste speeldag van het seizoen gingen de deuren van de kantine open voor alle leden, ouders, vrijwilligers, fans en vrienden van de club. Het werd een gezellig geslaagde middag.

Onder luid applaus werden de verschillende kampioenen naar voren geroepen. Voorzitter Marlies Harms had de eer de vier kampioenen in het zonnetje te zetten. De handen gingen op elkaar voor meisjes C, DESH B2, jongens C van HVC/DOS en heren 1.

Speciale gasten
Terwijl Rob en Hinke Steeman voor de drankjes zorgden, stak clubman Martin Pietrakowski de barbecue aan. Van de F-jeugd tot heren 2: gezamenlijk werd het seizoen met veel gezelligheid en goede gesprekken afgesloten.

De huldiging kende ook een aantal speciale gasten. Udi 1896 uit Arnhem, dat enkele uren eerder verloor van heren 1, kwam buurten. Ook competitiegenoot in de hoofdklasse A Kwiek Hoogeveen vierde het feestje mee. Ook mochten de mannen en vrouwen van buur DOS niet ontbreken.

Jaarvergadering
Mede door het lentezonnetje bleef het nog lang onrustig. Op dinsdagavond hoopt de vereniging opnieuw op een mooie opkomst, wanneer de jaarvergadering op het programma staat. Het bestuur opent de bijeenkomst, waar de nieuwe voorzitter wordt gekozen, in Barger-Compascuum om 19:30.