Eerste pintransactie in kantine voltooid

By 8 oktober 2018 No Comments

De eerste pintransactie in de kantine van de vereniging in Barger-Compascuum is voltooid.

De club gaat met de tijd mee en heeft een mobiel pinautomaatje aangeschaft. Leden, ouders, supporters en gasten kunnen eenvoudig met hun bankpasje betalen in de kantine van HVC.

De innovatie is een idee van de nieuwe penningmeester van de vereniging: Joost Steenhuis. Door het mobiele pinautomaatje kan er door mensen zonder contant geld op zak tóch snel afgerekend worden. Vooral op toernooidagen als 3-tegen-3 en de HVC Beach Cup is het een uitkomst.

Brede grijns
Zondagmiddag, na de wedstrijddag, schreef betrouwbare vrijwilliger Robin Hartmann (links op de foto) de eerste pintransactie uit de clubgeschiedenis op zijn naam. De cirkelspeler uit het dorp kon rekenen op een brede grijns bij penningmeester Steenhuis.