Drukke oefenweek voor HVC

By 13 september 2021 No Comments

Meerdere teams van HVC oefenen deze week. Tijdens zowel trainingen als in het weekend wordt er gespard. Publiek is op anderhalve meter afstand van elkaar welkom.

Aanstaande woensdagavond komt een deel van de herenselectie in actie in Zwartemeer. Om 20:15 is Jahn II uit Stadskanaal te gast. Coach Jonny Raterink wil tegen de eerste klasser jongelingen aan het werk zien.

Naar Leeuwarden
Ook de dames oefenen op een trainingsmoment. Vrijdagavond om 20:00 spelen de oranje-zwarten in De Klabbe tegen Swift. Op zondagmiddag volgt voor de damesploeg een oefenwedstrijd tegen het tweede van buur DOS uit Emmer-Compascuum.

De heren reizen zaterdagavond af naar Leeuwarden. Daar wordt hoofdklasser Cometas getroffen. Het is het laatste oefenmoment voor HVC dat vanaf 3 oktober weer in de tweede divisie te bewonderen is.

Actief Klazienaveen
Twee jeugdteams spelen op zondagochtend een oefenwedstrijd. In Klazienaveen is Actief de tegenstander. De dames B (11:00) en C’s (12:00) laten zich op het parket zien.

Woensdag 20:15 Heren – Jahn II Zwartemeer
Vrijdag 20:00 Dames – Swift Emmer-Compascuum