Drie kampioenskandidaten in laatste speelronde hoofdklasse A

Heren 1 is aanstaande zondag een van drie kampioenskandidaten in de landelijke hoofdklasse A. Op de laatste speeldag van de competitie wordt de titel vergeven.

Op zondag 7 april ontvangt HVC een van de andere kampioenskandidaten in eigen huis: Udi 1896. Voorafgaand aan het treffen heeft heren 1 één punt meer dan de gasten uit Arnhem. Vorig jaar werd Udi 1896 tweede achter kampioen UGHV.

De winnaar van het duel in De Klabbe is afhankelijk van de wedstrijd tussen Hurry-Up 2 en koploper Cometas. Om 13:15 staat het treffen gepland in Zwartemeer. Alleen bij een verrassende nederlaag van de Friezen kroont de winnaar van HVC-Udi 1896 zich tot kampioen. Bij een remise bij HVC-Udi 1896, nederlaag van Cometas en monsterzege van Huissen kan zelfs de nummer vier uit Gelderland nog met de schaal aan de haal gaan.

Zo is heren 1 nog op de laatste speeldag in de race voor de titel in de hoofdklasse A. De formatie van Annelies Smeets en Albert Hilbrands sloot de eerste seizoenshelft af op de vierde plaats. Na de jaarwisseling boekten de Compascuumers acht zeges.

Kantine
Na de slotdag in Emmer-Compascuum gooit de club de deuren van de kantine in het eigen dorp open voor een hapje en een drankje. Ook worden de kampioenen – de meisjes C, jongens C en heren B – gehuldigd. Wees welkom.