Drie duels in De Klabbe

By 8 november 2019 No Comments

Zondag komen drie teams in actie in De Klabbe in Emmer-Compascuum. De dames zijn een weekend vrij.

Heren 1 ontvangt om 13:30 Hellas 2. Het eerste team van de gasten uit Den Haag is actief in de eredivisie. De opleidingsploeg staat hoog genoteerd in de tweede divisie.

Tonegido
HVC pakte, na de ongelukkige thuisnederlaag tegen UGHV (26-27), vorige week het eerste punt in de nieuwe klasse. De promovendus kwam bij Tonegido terug van 21-16. De partij in Noord-Holland eindigde in 35-35.

De dames B openen de HVC-dag in Emmer-Compascuum. Exito/HVZ-Vivendi 2 is de opponent. De B’s zijn na vier duels nog ongeslagen en staan tweede in de competitie.

Buitenshuis
Ook heren 2 komt in de baan. De reserveploeg ontvangt HVR’97 in De Klabbe. Alle punten van de formatie van Hennie Hooiveld, vier, werden buitenshuis gepakt. Zo moest HVA er een week geleden in Annen met 18-22 aan geloven.

Overige wedstrijden:
9:00 Hurry-Up HB2 – DESH HB1