Meer Nieuws

Dit is het deelnemersveld van de HVC Summer Cup 2020

Op zaterdag 1 augustus organiseert HVC tussen 15:00 en 20:00 de HVC Summer Cup 2020. Dit is het deelnemersveld.

De vrouwenpoule telt vier teams. Naast HVC doen ook streekgenoten Hurry-Up en Jahn II uit Stadskanaal mee aan het toernooi in Barger-Compascuum. Ook het Overijsselse Broekland komt in actie op de HVC Summer Cup 2020.

Vrouwenpoule:
HVC DS1
Hurry-Up DS1
Jahn II DS1
Broekland DS1
Hiekka Hauskaa DS1 (in behandeling)

Ook in het mannenschema komen HVC, Hurry-Up en Jahn II in actie. Het Twentse Donar komt met twee teams naar Barger-Compascuum. De Beach Handball-vrienden van HVC hebben enorm enthousiast gereageerd op het Drentse initiatief.

Mannenpoule:
HVC HS1
Hurry-Up HS1
Jahn II HS1
Donar HS1
Donar HS2

Het NHV heeft besloten de HVC Summer Cup 2020, ondanks het uitstekende initiatief, niet toe te laten op de Beach Tour voor het seizoen 2020/2021. Dit op basis van een aantal redenen. De organisatie van HVC Summer Cup 2020 heeft een aantal goede argumenten aangedragen om het spontane toernooi wél toe te voegen aan de officiële kalender van de bond en betreurt de beslissing.

Anderhalve meter 
Op 1 augustus is niet alleen Beach Handball belangrijk. Gezelligheid staat voorop. Wél moet buiten de lijnen anderhalve meter afstand gehouden worden. De toernooiorganisatie zal hier strikt op toezien. Alleen dan kan de HVC Summer Cup 2020 op veilige, en plezierige, wijze kunnen plaatsvinden.

Toernooischema
Aan het einde van de midweek zal het toernooischema volgen. De deelnemers zullen deze online ontvangen.