Debuut F-jeugd in wedstrijdvorm

By 25 april 2019 No Comments

Na een flink aantal maanden trainen heeft de F-jeugd van HVC woensdagmiddag gedebuteerd in wedstrijdvorm. Buur DOS was voor de jongelingen de allereerste tegenstander.

Zes van de tien kersverse F’jes van HVC hesen zich woensdagmiddag voor het eerst in het oranje van HVC. In De Klabbe werd een partijtje tegen DOS gespeeld.

Voldaan
Het energieke en leerzame uurtje vloog voorbij. Een hoop ouders genoot vanaf de kant. Na de tijd waren de F’jes vermoeid en voldaan.

Sinds september 2018 is HVC actief aan de slag gegaan met het aanboren van de nieuwe leeftijdsgroep. Dat het vele vrijwilligerswerk leidt tot het allereerste wedstrijdje is heel waardevol. De jeugd heeft de toekomst.

Dinsdagmiddag 7 mei
Na de meivakantie start de F-jeugd het naseizoen. Op dinsdagmiddag 7 mei wordt er van 14:30 tot 15:30 getraind op het grasveld op het eigen complex in Barger-Compascuum. Nieuwelingen zijn meer dan welkom eens aan te sluiten.