Dames verwelkomen Tappel

Josephine Tappel stapt over naar HVC. De schutter sluit aan bij de damesploeg, dat na de zomer uitkomt in de eerste klasse.

Tappel komt over van buur Hurry-Up. In Zwartemeer speelde ze voor zowel de hoofdmacht, dat afgelopen seizoen actief was in de hoofdklasse, als de reserveploeg.

De blondine kan uit de voeten in de opbouwrij. Een jaar geleden ging Maaike Jonker haar vriendin uit Zwartemeer voor. In haar debuutseizoen verkreeg Jonker bij HVC al een plaatsje in het Team van het Jaar 18/19.

Op zoek
Onder leiding van Nanno de Vries eindigden de dames dit seizoen in de middenmoot van de hoogste afdelingsklasse van het Noorden. Voor het nieuwe zaalseizoen is de vereniging nog op zoek naar de invulling van het technisch kader. HVC traint op woensdag en vrijdag.