Zoekende dames redden het niet tegen Stormvogels

By 15 september 2022 No Comments

16-30. Een duidelijke nederlaag van de dames gisteravond in Zwartemeer. Oefenpartner Stormvogels bleek te sterk.

De gasten uit Overijssel startten (2-7) en eindigden sterker dan een zoekend HVC. Tussendoor liet de formatie van Nadine Wardenburg, in het weekend beter dan DOS 2 (28-22), aardige dingen zien.

Tappel en Maatje
Na een moeizame en statische start hielp vooral linkeropbouwer Josephine Tappel de thuisploeg aan doelpunten. Van afstand had ze het op haar heupen. Ook maatje aan de linkerkant Linda de Ruyter scoorde tegen Stormvogels een voldoende.

Het thuispubliek zag in helft twee een aantal extra stops van Inge Maatje. De doelvrouw van HVC staat er dit seizoen alleen voor. Lindsay de Beeld is gestopt, terwijl Esmee Kuiper het bij DOS gaat proberen. Het slotakkoord van de oranje-zwarten tegen Stormvogels kwam van rechterhoekspeler Nienke Verwer.

2 oktober
De formatie van Wardenburg heeft nog twee heel dikke weken te werken aan het spel en de vorm. Op 2 oktober start de zaalcompetitie voor HVC met een thuiswedstrijd tegen SVBO 2.

Foto: Marchel Frome