Dames kunnen lang mee met koploper

By 12 oktober 2020 No Comments

Het uitduel in Wijster heeft de damesploeg van HVC geen punten opgeleverd. Toch verliet de formatie van Mario Raterink het parket van koploper SVWW met een tevreden gevoel.

In Wijster trad HVC aan tegen de koploper in de eerste klasse. Een week geleden pikten de dames uit Barger-Compascuum de eerste twee punten van het seizoen op door Borger met 19-16 te kloppen.

Lees ook: Nog meer jonge dorpelingen stoten door

Tegen SVWW kon Raterink geen beroep doen op al zijn selectieleden. Door het uitvallen van opbouwer Josephine Tappel moest de Compascuumse hoofdtrainer zelfs improviseren. Toch kon HVC lang mee met SVWW en uiteindelijk werd het 17-13 voor de thuisploeg.

Hoogste afdelingsklasse
In afwachting van wat komen gaat na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond, is het vlaggenschip aan dameskant vastberaden hoger in de hoogste afdelingsklasse van het Noorden te eindigen dan afgelopen seizoen.

Heb jij al het mondkapje van HVC besteld? Zo niet, mail je naam en het aantal dat je bestellen wilt naar info@handbalvereniginghvc.nl. Deze week worden de mondkapjes bedrukt en geleverd.

Foto: Marchel Frome