Meer Nieuws

Dames komen op gang: zege op buur

By 12 september 2022 No Comments

Halverwege de voorbereiding hebben de dames na een teambuildingsdag de eerste oefenzege geboekt. HVC ontdeed zich gisteren in de tweede helft van een jong DOS 2: 22-28.

Op zaterdag nam de nieuwe trainer/coach van de dames Nadine Wardenburg het team mee uit. Lasergamen en daarna barbecuen. Zondagochtend speelde HVC een pot tegen de buur uit Emmer-Compascuum.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HVChandbal (@hvchandbal)

Na 12-12 bij rust maakten de dames na de pauze het verschil tegen DOS 2. Het middenblok met Maaike Jonker en Annelies Smeets bleek moeilijk te omzeilen en in de break-out werden de zussen Linda en Judith de Ruyter, beide terug na vakantie, op maat bediend.

Ook Josephine Tappel liet zien het schieten van afstand nog niet te zijn verleerd. In De Klabbe werd ze meermaals aangespeeld door Kelly Kip. Na samen met Lindsay de Beeld een kindje te hebben gekregen is de spelmaakster weer terug binnen de lijnen.

Woensdagavond in Zwartemeer
Aanstaande woensdagavond komt HVC weer in actie. Om 20:15 wordt in Zwartemeer tegen Stormvogels uit Overijssel geoefend. Daardoor traint de herenselectie van de vereniging eenmalig van 18:30 tot 20:00.

Leave a Reply