Meer Nieuws

Cremer helpt heren 2, DESH klopt Feyenoord

By 14 oktober 2019 No Comments

Heren 2 is de competitie gestart met een uitzege. In Leens nam Wouter Cremer de reserveploeg bij de hand. DESH A1 was dit weekend te sterk voor Feyenoord handbal.

Na 12-14 bij rust kreeg heren 2 het tegen Merna bij 23-23 nog even heet. Uiteindelijk klonk bij 24-28 het eindsignaal. Met meer dan tien goals was schutter Cremer van levensbelang voor HVC.

https://www.instagram.com/p/B3j9vbVpo8L/

De dames zijn in Groningen tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen: 33-16. Cirkeltijgers legde de tekortkomingen van de hoofdmacht pijnlijk bloot. Hoofdtrainer Mario Raterink na het treffen met de studenten: “We hebben tegen de aanstaande kampioen van de eerste klasse gespeeld.”

Lees ook: Puntloze en leerzame middag HVC bij rentree Steenhuis

DESH A1, met Robbie Prins binnen de gelederen, heeft in de landelijke jeugddivisie de tweede zege geboekt. In Emmen werd afgerekend met Feyenoord Handbal. De partij eindigde in 35-28 voor de fusieploeg bestaande uit DOS, E&O, SVBO en HVC.

René Hof
De B-ploeg van DESH hield zondagmiddag een punt over aan het uitduel met Hoogersmilde. De jongemannen, gecoacht door voorzitter René Hof, speelden met 11-11 gelijk en staan na drie gespeelde wedstrijden vierde.

Overige uitslagen:
HVC/DOS HC1 – E&O HC1 15-35