Compascuums debutantenbal in Arnhem

By 19 september 2022 No Comments

Drie spelers hebben gisterenmiddag in Arnhem hun debuut voor de hoofdmacht van HVC gemaakt. Een oefenzege in het Compascuums debutantenbal viel niet te noteren.

Op bezoek bij competitiegenoot Udi 1896 ging heren 1 met 29-17 ten onder. Bij 15-10 zocht HVC de kleedkamer op. In helft twee had alleen Jim Macro zijn vizier nog op scherp staan.

Lob van Hummel
Annelies Smeets en Rob Vieveen konden in de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding geen beroep doen op onder andere Roy Soppe (familiedag), Rick Hollander (blessure) en Mark van Wonderen (ziek). De trainersstaf greep de uitwedstrijd in Arnhem aan drie jongens mee te nemen.

Lars Wittendorp, Randy Hummel en Rowan Schuiling (van links naar rechts op de foto) kwamen tegen Udi 1896 binnen de lijnen. Hummel kwam op Gelders grondgebied zelfs twee keer tot scoren. Eenmaal lobte de hoekspeler de doelman van de Arnhemmers.

Huissen
Nog vier trainingen heeft HVC tot aan de competitiestart. Op 2 oktober komt Huissen op bezoek in De Klabbe in Emmer-Compascuum.