Club opent Beach Tour in Erm

Dit weekend komt de club voor het eerst in actie in de Beach Tour van het NHV. Vijf teams spelen op zaterdag en zondag in Erm.

De jongens C van HVC/DOS, dames B, DESH, dames en heren zullen verschijnen op het Beach Handball-toernooi van HVE 2000, Hurry-Up, SVBO, Actief en SVBO. Er wordt op zaterdag en zondag gespeeld.

Het speelschema van het toernooi wordt in de loop van de week bekend gemaakt door de organisatie. Na de partijen in Erm laat de club zich in de lente ook zien in onder meer Rolde, Hengelo, Gasselternijveen en op 8 en 9 juni op de eigen JD Techniek/HVC Beach Cup 2019.

In Erm zijn de eerste punten op te pikken voor het NK Beach Handball. Op 13 en 14 juli wordt het eindtoernooi gehouden in Biddinghuizen. Een jaar geleden was HVC met drie teams actief op het landskampioenschap.