Meer Nieuws

B’s halen uit, nieuwe thuiszege heren 2 en trotse Hof

By 8 oktober 2018 No Comments

De dames B en heren B, fusieploeg DESH, hebben een uitstekende speeldag achter de rug. Beide jeugdteams wisten uit te halen.

De dames B, onder leiding van Marlies Harms, lieten geen spaan heel van opponent Exito. Na de puntendeling van een week geleden hengelde de jeugdploeg met 29-7 de eerste tweepunter van het seizoen binnen.

Trots
Ook DESH B2 wist met grote cijfers te zegevieren. De formatie van Gerda Lambers, die het erg naar haar zin heeft bij de fusieploeg, kende geen moeite met thuisploeg Actief Paterswolde/HVR’97. Stan Rolfes en consorten wonnen zondagmiddag met 12-33.

De meisjes C deelden in de ochtend de punten met Hoogersmilde (12-12). Ook de jongens C behaalden geen overwinning. E&O was te sterk voor de mannen van René Hof. De speler van heren 2 neemt dit seizoen de coaching van de jeugdploeg op zich. Hof liet weten trots te zijn op de inzet van HVC/DOS.

Wonderlijke winstpartij
Heren 2 heeft het seizoen geopend met een wonderlijke winstpartij. Hoogersmilde werd in De Klabbe zonder enige moeite, alsof de tegenstander uit Noord-Drenthe er niet stond, puntloos huiswaarts gestuurd: 23-5. De reserveploeg van HVC boekt de zoveelste thuiszege op rij.

Lees ook: Overwinning dames tijdens thuisdebuut De Vries
En ook: Één helft brengt heren 1 zege in hoofdklasse