Bijeenkomst voor trainers en coaches op 10 februari

By 28 januari 2020 No Comments

De Technische Commissie van HVC nodigt alle trainers, coaches en geïnteresseerden in het vak van de vereniging uit voor een bijeenkomst op maandagavond 10 februari.

Van 19:30 tot 21:00 in de kantine wordt gesproken over het huidige seizoen en vooruitgekeken. De TC luistert en tips worden uitgewisseld.

Kennisdeling
De commissie ziet graag alle trainers en coaches die verbonden zijn aan HVC op de betreffende maandagavond in het clubgebouw in Barger-Compascuum. Naast kennisdeling en het uitstippelen van de te varen koers is ook luisteren naar elkaar een belangrijke functie van de avond.

Gastspreker
De bijeenkomst zal geopend worden door een gastspreker. Deze kenner zal een presentatie geven over het effectief en op een aangename wijze begeleiden van jeugd.

Ook geïnteresseerden in het trainers- en coachingsvak zijn welkom aan te schuiven. Kundige en plezierige begeleiding van onze jeugd en senioren is een belangrijk goed. Tot maandag de tiende.