Bestuur voor het eerst weer samen in clubhuis

Het bestuur van de vereniging is voor het eerst in drie maanden weer samen gekomen in het clubhuis van HVC in Barger-Compascuum.

Door de uitbraak van het coronavirus kwam niet alleen de competitie stil te liggen. Ook moest het bestuur van HVC alle meetings online afwerken.

Begroting
Dinsdagavond kon voorzitter René Hof al zijn bestuursleden weer in de ogen aankijken. In het afgesloten clubhuis in het dorp werd vergaderd over onder meer zaken als scheidsrechters, sponsoring, het buitencomplex in het dorp en uiteraard de begroting voor komend seizoen.

Lees ook: Penningmeester heeft ondanks dip vertrouwen in toekomst

Ook de jaarvergadering was een agendapunt. Door de coronacrisis is het bestuur niet in staat geweest deze te organiseren voor haar leden. Daardoor is Judith Vieveen nog niet officieel aangesteld als nieuwe secretaris van de verenging. Wel woonde de dorpeling de bestuursvergadering bij.

Eind juni
Tot en met het einde van de juni is de club druk in Barger-Compascuum. Op het heilige zand op het buitencomplex komen alle teams van HVC in actie: van de F-jeugd tot de dames, van fusieploegen tot de herenselectie.