Bestuur benadrukt: Houd buiten de lijnen anderhalve meter afstand

By 18 september 2020 No Comments

Het coronavirus laait op in de gemeente Emmen. Het bestuur van HVC benadrukt haar leden: houd buiten de lijnen anderhalve meter afstand.

Sinds 1 juli mag er weer indoor gesport worden. Dat is onder een aantal strikte voorschriften toegestaan.

Laatste ontwikkelingen
Binnen de lijnen zijn geen restricties. Daarbuiten moet anderhalve meter afstand gehouden worden. Het bestuur wil haar leden, zeker gezien de laatste ontwikkelingen, nog eens wijzen op de maatregelen. Ook in de kantine blijft de anderhalvemeterregel van kracht.

Doucheruimte
Ook wil het bestuur senioren adviseren op trainingsavonden waar mogelijk thuis te douchen. Het is lastig gebleken in de kleedkamer en doucheruimte anderhalve meter afstand te houden.

Tot slot: Blijf bij klachten thuis en was voor en na het sporten je handen. Heb veel plezier.