Algemene Ledenvergadering 2022: Nieuwe penningmeester, trots op nieuwe kantine en groei van onderaf

By 23 november 2022 No Comments

Voor de clubgenoten die niet op de Algemene Ledenvergadering zijn geweest: een hoogtepunten van gisteravond. Zodat je bijgepraat bent en weet waar je hulp gevraagd wordt.

Bestuur
Voorzitter RenĂ© Hof: “Het is na corona niet gemakkelijk geweest als club weer in het oude ritme te komen, maar dat is wel gelukt. Dat maakt me trots. Verder ben ikzelf om hoge boetes te voorkomen vooral druk geweest met het namens HVC aanleveren van bondsscheidsrechters en ik kan melden dat zes leden de opleiding gaan volgen. Geweldig.”

Penningmeester:
Inge Maatje: “Per 1 september heb ik Joost Steenhuis opgevolgd als penningmeester van de vereniging. De contributie blijft hetzelfde. De begroting volgend zal aan het eind van het huidige seizoen een beetje verlies gemaakt worden.”

Secretariaat
Judith Vieveen: “Tussen beide seizoenen in zijn tien leden gestopt en bijna evenveel nieuwe leden hebben zich ook weer ingeschreven. HVC heeft vooral veel senioren als lid al is er van onderaf ook weer sprake van groei.”

Technische Commissie:
Rick Weggemans: “Na zeven jaar ga ik op verzoek van de voorzitter uit de TC om me op andere vrijwilligerstaken binnen de club te gaan richten. Tessa Hilbrands is voorgesteld als nieuw lid van de TC. Terugblikkend op afgelopen jaar zijn we blij met de groei bij de F-jeugd en E’s en handhaving na een coachwissel van de hoofdmacht in de tweede divisie.”

Activiteiten Commissie:
Vera Hilbrands: “Doordat ik een nieuwe studie volg, stop ik als bestuurslid. Zo zoeken we naar een nieuw lid voor de Activiteiten Commissie. Wat was het hoogtepunt van het seizoen 2021/2022? De HVC Beach Cup. Dat liep op rolletjes. De feestjes in de kantine zijn gezellig, leveren geld op en zijn goed voor de band tussen alle leden.”

Kantine Commissie:
Jim Macro: “We zijn erg trots op de opgeknapte kantine. Het ingevoerde muntjessysteem werkt heel goed. Daarnaast zijn we door het sluiten van Attent Compas op zoek naar een nieuwe supermarkt om inkopen te doen.”

Sponsor Commissie:
Rick Weggemans: “Vooral zijn we heel gelukkig met de sponsoren en partners die nu aan HVC verbonden zijn. Verder valt op dit gebied winst te behalen, zeker omdat de vereniging online goed zichtbaar is. Op dit moment krijg ik alleen hulp van Mark van Wonderen, dus hierbij een oproepje: wie wil in de Sponsor Commissie?”