Activiteitenkalender in de Kerstvakantie

By 24 december 2018 No Comments

Kerstvakantie. Binnen de lijnen is er een pauze ingelast. Welverdiende rust. Maar daarbuiten organiseert de club de aankomende week een aantal gezellige activiteiten. Een overzichtje:

– Vrijdagavond 28 december: darttoernooitje in de kantine. De deuren van het clubhuis gaan rond 20:30 open. Houd rekening met een beetje inleggeld. De bar is uiteraard geopend! (Ook toeschouwers zijn welkom een drankje te komen drinken)

– Zaterdag 29 december: 3-tegen-3 in de gymzaal in Barger-Compascuum. Voor alle kinderen tot zestien jaar. Ook vrienden en vriendinnen zijn meer dan welkom. Inschrijven tussen 9:30 en 10:00. Finale is rond 15:00.

– Zaterdagavond 29 december: pubquiz. Vanaf 20:00 in de kantine. Voor alle leden, ouders, fans, vrijwilligers en vrienden van de vereniging. Gezellig!

– Zondag 6 januari: nieuwjaarsborrel! Proosten op een sportief 2019. Na de HVC-dag in De Klabbe zal de kantine om 16:00 geopend zijn. Wees welkom!