Skip to main content

De competitie-indeling van de landelijke klassen is bekend en zo kennen heren 1 en 2 hun tegenstanders voor na de zomer.

Heren 1 speelt net als afgelopen zaalseizoen in de tweede divisie. In het nieuwe speeljaar gaat het vlaggenschip van HVC enkele nieuwe tegenstanders treffen.

Vanuit de andere tweede divisie zijn Aristos 2 en US in de competitie van heren 1 gekomen. Zo gaat HVC vanaf de herfst twee keer op bezoek in de hoofdstad.

De derde nieuweling is Zaanstreek dat tevens uit Noord-Holland komt. Zij zijn net als Unitas 2 vanuit de hoofdklasse gepromoveerd.

V&S en Handbal Twente
Heren 2 is voor het eerst in de hoofdklasse A terug te vinden. De kampioen van de eerste klasse gaat op landelijke niveau bekende teams als V&S uit Groningen en Handbal Twente treffen.

Ook moeten de oranje-zwarten een aantal keer naar Gelderland. Zo laten ploegen als Havana, Erix en voormalig eerste divisionist Ha-STU zich in de hoofdklasse A van HVC 2 zien.

Zomerstop
Een deel van de herenselectie is nog tot eind deze maand actief op het zand in het dorp. Vanaf maandag 26 juni gaat de zomerstop in.