Aangename ontmoetingsweek dames B HVC/DOS

De dames B van HVC en DOS hebben vlak voor de zomerstop een aangename ontmoetingsweek afgewerkt. Na de zomer trekken de leeftijdsgenoten van beide Compascuumse verenigingen samen op.

Op woensdagavond meldden vijftien B-speelsters zich in Barger-Compascuum voor een allereerste training samen. Op het zand leerden de jongedames elkaar kennen en na de tijd werd er zelfs even nagezeten bij het clubhuis.

Oefenpartijen
Ook op donderdagavond kwam de nieuwe fusieploeg in actie. In Emmer-Compascuum stond opnieuw een training op het programma. Ook nam HVC/DOS gisteren deel aan het oefentoernooi in Barger-Compascuum.

Onder leiding van Kirsten Klasen, Marko Heijnen en Hennie Hooiveld werkte HVC/DOS drie oefenpartijen af. Na twee zeges nam het nieuwe fusieteam het op tegen het ongeslagen SVBO. Pas na het nemen van shoot-outs ging HVC/DOS ten onder.

Zomervakantie
Beide verenigingen, de jeugdleden en ouders kijken terug op een hoopvolle eerste aanzet. Na de zomervakantie traint HVC/DOS in zowel Emmer-Compascuum als Zwartemeer. De competitie zal eind september starten.

Foto: Marchel Frome